Mörtnäs Hagväg 3
134 44 Gustavsberg

Om

Armenta Mark & Betong AB grundades 2015 – vårt namn  var då Cellplasthuset Entreprenad AB.  Sedan Januari 2017 är vårt namn Armenta Mark & Betong AB, syftet med namnbytet var att genom namnet tydliggöra vår kärnverksamhet på ett bättre sätt.

Vår historia:

Armenta Mark & Betong AB uppstod genom att verksamheten i Cellplasthuset Sverige AB delades upp i två separata bolag då entreprenadverksamheten som då blivit en del av verksamheten i Cellplasthuset Sverige AB:s visade sig bli större än omsättningen för företagets kärnverksamhet – materialförsäljning till företag och privatpersoner.

Vår marknad:

Sedan Armentas start 2015 har vi haft en mångfald olika uppdrag – främst gentemot andra bolag i byggbranschen, men vi har även utökat vår försäljning gentemot privatmarknaden.

Vår kärnverksamhet:

Vår kärnverksamhet idag ligger på mark och grundarbeten och vi är stolta över att rekommenderas som leverantör av husgrunder av olika typer till flera större husföretag på marknaden.

Utöver mark och grundarbeten utför vi även om- och tillbyggnationer såväl som nybyggnationer av olika slag. Vi finns till hands för rådgivning från start av ert byggprojekt och har idag ett brett kontaktnät av leverantörer av tjänster såsom konstruktörer, inmätningstjänster, sprängning, transporter av fyllnadsmassor med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *